Kolo.News.Ukraine.Region

Фестиваль #УкраїнськаМолодьЄднає провели у місті Кропивницький

Під час фестивалю виступили творчі колективи.
ТОП Тема
Під час фестивалю виступили творчі колективи. Новини України 12 серп 2023 в 15:48

У місті Кропивницький з нагоди відзначення Дня молоді пройшов молодіжний фестиваль #УкраїнськаМолодьЄднає. Під час заходу глядачам продемонстрували творчі номери, а талановитій молоді вручили грамоти від влади. Про це повідомляють у Кіровоградській обласній державній обласній адміністрації.

Пройшов фестиваль на майданчику багатофункціонального громадського простору «Атмосфера МИР2.0». Містяни змогли побачити виступи творчих колективів та долучитися до цікавих майстер-класів. Представники влади вручили грамоти активній молоді Кіровоградщини.

-        Молодь Кіровоградщини - в авангарді. На передовій, на фронті. Активно волонтерять. Добре комунікують з міжнародниками. Безліч цікавих ініціатив. Дякую кожному і кожній за активну громадську позицію, за мужність, стійкість і любов до України, - зазначив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович

Раніше ми розповідали про те, що у Кропивницькому відкрився простір емоційного розвантаження, який започаткували учні Кропивницького професійного ліцею сфери послуг та торгівлі у межах проєкту UPSHIFT за підтримки дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

А на Дніпропетровщині молодь презентувала представникам влади власні проекти. Вони, зокрема, планують відкрити медіацентр, організувати тренінги із гендерної рівності та провести велику культурно-спортивну зустріч


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар