Kolo.News.Ukraine.Region

У Одесі на одному із пляжів помітили предмет, схожий на річкову якірну міну

Повідомлення про небезпечний предмет надійшло від небайдужих громадян на лінію 102
ТОП ТемаВажливо
Повідомлення про небезпечний предмет надійшло від небайдужих громадян на лінію 102 Новини України 20 серп 2023 в 14:38

20-го серпня, близько 13:30, до поліції на оперативну лінію за номером 102 надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що у товщі води неподалік одного із пляжів Одеси виявлено предмет, який нагадує річкову якірну міну. Поліцейські сповістили людей на пляжі про імовірну небезпеку та запропонували їм евакуюватися на безпечну відстань.

А на місце події викликали фахівців ДСНС для обстеження прибережної території моря.

Про це повідомили у Telegram-каналі Сил оборони Півдня України.

У повідомленні вкотре нагадали, що мінна небезпека залишається дуже високою. Адже у морі знаходяться багато мін, які ворог розкидав іще на початку повномасштабного вторгнення. Також у море могли потрапити річкові міни, які принесло великою повінню після підриву російськими окупантами Каховської ГЕС. Тому від відпочивальникам нагадують, що небезпечним є перебування на неперевірених, не відкритих офіційно пляжах.

Пізніше у тому ж каналі Сил оборони Півдня розмістили повідомлення про завершення обстеження зони імовірного перебування підозрілого предмету. Фахівці ДСНС пройшли під водою близько 650 квадратних метрів, небезпечних предметів не виявили.

Нагадаємо, раніше військові розкритикували відкриття пляжів для відпочивальників у Одесі. Вони, зокрема, зазначили, що немає таких сіток, які б могли повністю захистити пляжі від дрейфуючих мін.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар