Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтавщині від завтра відновлять свою роботу ресторани McDonald’s

У Полтавщині від завтра відновлять свою роботу ресторани McDonald’s
У Полтавщині від завтра відновлять свою роботу ресторани McDonald’s Новини України 15 трав 2023 в 19:00

16 травня у Полтаві відновить свою роботу ресторан McDonald’s, що на вул. Європейській, 187а. Час відкриття — 9-та година ранку. Також завтра відновить роботу ресторан McDonald's й у Кременчуці.

Перед відкриттям співробітники провели підготовчі роботи — переклали бруківку та прибрали навколишню територію.

Ресторан не працював від початку повномасштабної війни в Україні. Рішення про відновлення роботи ухвалювали, зважаючи на безпекову ситуацію, розповів менеджер закладу Владислав Космін.

"Ми перебуваємо ближче до зони бойових дій, кількість повітряних тривог у Полтаві була дуже велика і тривала. Зараз ситуація трошки покращилася, це дає нам змогу відкритися", - пояснив Космін.

Відкриттю передували підготовчі роботи — перекладання бруківки та прибирання навколишньої території. Також сайті McDonald’s були відкриті вакансії для працівників.

Під час повітряних тривог ресторан буде зачинятися, а всі співробітники йтимуть до укриття, яке знаходиться неподалік — у будинку біля найближчого підземного переходу на вул. Європейській. Після того, як буде оголошений «відбій повітряної тривоги» заклад відновлюватиме роботу протягом 30 хвилин.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року, коли Росія почала повномасштабне вторгнення в Україну компанія McDonald's повідомила про закриття всіх ресторанів в Україні до закінчення війни.

8 березня стало відомо, що McDonald's і KFC призупиняють роботу в Росії.

16 травня McDonald’s вирішив повністю піти з Росії і продати свій бізнес в країні. У компанії заявили, що продовження роботи в РФ не відповідає її цінностям. У результаті свого виходу з Росії McDonald's зафіксує витрати у близько 1,2-1,4 млрд доларів.

У Москві та Московській області 12 червня відкрилися 15 колишніх ресторанів швидкого харчування McDonald’s під новим брендом "Вкусно и точка".

11 вересня у McDonald’s повідомили, що українські ресторани будуть відкриватися поетапно. Першими відновлять роботу заклади у Києві та на заході України.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар