Kolo.News.Ukraine.Region

У Кривому Розі під час купання почали тонути три дитини: двом вдалося врятуватися, ще один загинув

У Кривому Розі під час купання почали тонути три дитини
У Кривому Розі під час купання почали тонути три дитини Новини України 22 серп 2023 в 18:00

22 серпня у Кривому Розі під час купання потонув хлопчик. Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Дніпропетровській області.

О 15:01 до служби порятунку надійшло повідомлення від свідків про те, що у місті Кривий Ріг Центрально-Міського району поблизу вулиці Старовокзальна у річці Інгулець тонуть троє дітей.


За викликом приїхали рятувальники у складі двох чергових відділень, а також водолазів-рятувальників комунального підприємства "АРМС рятування на воді".

Один з підлітків самостійно вибрався на бетонну опору. Другого 12-річного хлопчика врятував свідок події, який згодом почав тонути. Чоловіка вдалося врятувати завдяки діям співробітників Національної поліції до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. 12-річного хлопця госпіталізували працівники екстреної медичної допомоги до лікарні.

Третій, також 12-річний хлопчик, зник під водою.

Водолази-рятувальники на відстані 30 метрів від берега та на глибині п'ять метрів знайшли тіло дитини та доправили до берега.

До місця події залучили 13 чоловік особового складу та три одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та КП "АРМС рятування на воді".

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар