Kolo.News.Ukraine.Region

Кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпру зросла: показали фото руйнувань

Кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпру зросла: показали фото руйнувань
ТОП ТемаВажливо
Кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпру зросла: показали фото руйнувань Новини України 24 серп 2023 в 11:53

Кількість постраждалих через ракетний удар по Дніпру зросла до 10, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Раніше повідомлялося про 7 поранених.

«Зараз в лікарні – троє людей. Це 55-річна жінка, чоловіки 33 та 48 років. Вони у стані середньої тяжкості», – написав він у телеграмі.

Лисак додав фото транспортного об’єкта, по якому вночі поцілила російська ракета.

Нагадаємо, вночі в південно-східних регіонах України кілька разів оголошували повітряну тривогу, зокрема, в Дніпропетровській області. Місцева влада повідомила про влучання в Дніпрі. За даними голови ОВА, внаслідок ракетного удару по Дніпру постраждали люди, пошкоджені близько десятка об’єктів, серед них – банк, заправка, готель, агрофірма, виробництво меблів, адмінбудівля, два житлові будинки.

Генеральний штаб Збройних сил України у своєму ранковому зведенні повідомив, що по Дніпру вдарили ракетою. Інформацію щодо наслідків атаки наразі уточнюють. Одну з ракет збили військові з Повітряного командування "Схід". За словами речника командування повітряних сил ЗСУ, сили ППО збили у небі над Дніпропетровщиною ракету "Іскандер".

"Атакували з Криму, Ростовської області, а також з району Токмака. Власне Токмак це ракети С-300, зазичай звідти ворог завдає удари по всьому регіону зенітними керованими ракетами по землі. З Ростовської області зафіксовано пуски ракет "Іскандер-М", це балістика. З Криму крилата ракета "Іскандер-К", яку збили наші сили оборони у зоні відповідальності повітряного командування "Схід", – сказав він в ефірі телемарафону "Єдині новини".

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар