Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінниці відкрили виставку "Повертайся живим. Я на тебе чекаю"

У Вінницькому краєзнавчому музеї відкрили виставку
У Вінницькому краєзнавчому музеї відкрили виставку Новини України 22 серп 2023 в 16:00

У Вінниці відкрили в місцевому краєзнавчому музеї експозицію під назвою "Повертайся живим. Я на тебе чекаю". Про це повідомляє Суспільне.Вінниця.

На виставці присутні 15 світлин з дружинами українських захисників, які наразі боронять нашу державу від російського ворога. Усі фотографії зробили у 2022 році. Локації для світлин обирали самі учасниці. Окрім цього, їх фотографували безплатно. Загалом зробили 12 фотосесії.

"Я запропонувала дівчатам обрати локацію, де було їхнє улюблене місце з чоловіками. Це може бути кафе, парк чи озеро, там і проводили фотосесію. Щоб фото передавали суть, що жінки чекають своїх чоловіків", — розповіла журналістам фотограф Аліна Дика.

Також серед учасниць фотосесії була Олена Кочубей. На виставку жінка прийшла зі своєю однорічною донькою. Також чоловік Олени з перших днів повномасштабної війни захищає нашу державу від росіян.

"Моя фотосесія, так вийшло, була в суху осінь. Я її люблю. З жовтими листочками, я фото із насолодою переглядаю, і чоловік дуже радий. У нього на телефоні на заставці стоїть це фото", — зазначила дружина військовослужбовця Олена Кочубей.

"Я захоплюються роботами Дикої, вони дуже чуттєві. Ці фото про любов, підтримку, відданість", — розповіла відвідувачка виставки Вікторія.

Виставка триватиме до жовтня 2023 року в холі краєзнавчого музею. Вхід — безплатний. За бажанням відвідувачі можуть кинути у скриньку пожертви для ЗСУ.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар