Kolo.News.Ukraine.Region

Жителю Кривого Рогу повідомили про підозру, бо він підтримував російську агресію

У Кривому Розі повідомили про підозру уродженцю росії.
У Кривому Розі повідомили про підозру уродженцю росії. Новини України 22 серп 2023 в 16:47

Криворізька центральна прокуратура повідомила про підозру жителю Кривого Рогу Дніпропетровської області. Чоловіка підозрюють у колабораціонізмі. Про це повідомили в Дніпропетровській обласній прокуратурі.

За інформацією зі слідства, підозрюваний є уродженцем Свєрдловської області, що знаходиться в росії. Наразі чоловік є громадянином України.

Він поширював в забороненій російській соціальній мережі дописи з антиукраїнською повісткою. Чоловік у своїх публікаціях спонукав до підтримки дій держави-агресора та російських збройних формувань.

У розповсюдженому контенті він заперечував збройну агресію російської федерації, називаючи її "боротьбою з нацизмом".

За результатами проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного вилучили комп’ютерну техніку із доказами протиправної діяльності.

Досудове розслідування здійснюється співробітниками Криворізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що зрадник із Дніпра проведе за ґратами 15 років за створення агентурної мережі та коригування ворожих ракетних ударів. Учасники здійснювали коригування російських ракетних ударів по місту, а після цього доповідали своїм московським кураторам про наслідки атак.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар