Kolo.News.Ukraine.Region

Росіяни двічі за день атакували Дніпропетровщину

Росіяни двічі за день атакували Дніпропетровщину
Важливо
Росіяни двічі за день атакували Дніпропетровщину Новини України 22 серп 2023 в 19:41

Російська окупаційна армія двічі за 22 серпня атакували Дніпропетровську область. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Зокрема, російські війська вдарили по Нікопольському району та Марганецькій територіальній громаді. Ворог бив з важкої артилерії.

Обстрілом пошкодили приватне підприємство та житловий будинок.

На щастя, обійшлося без загиблих та поранених.

Нагадаємо, що на світанку російська армія ще раз обстрілювала Дніпропетровську область. Вибух пролунав у Кривому Розі. Туди російська армія направила ракети. Попередньо відомо про одного пораненого. Ним виявився місцевий чоловік. Він отримав необхідну допомогу від медиків, та лікуватиметься амбулаторно, вдома.

Крім того, російські війська атакували Синельниківський район вночі 22 серпня. Туди російська армія направила безпілотник. Безпілотником ударили по приватному підприємству. Там сталася пожежа, яку рятувальники оперативно загасили. На щастя, минулося без загиблих та поранених. Також ще один удар ворог завдав по Синельниківському району вранці 22 серпня. Ударом пошкодили лінію електропередач та іншу цивільну інфраструктуру.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар