Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині затримали працівника ТЦК за хабарництво

На Вінниччині затримали працівника ТЦК за хабарництво
На Вінниччині затримали працівника ТЦК за хабарництво Новини України 22 серп 2023 в 18:30

Співробітники Служби безпеки України затримали у Вінницькій області 52-річного службовця районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області.

За інформацією Національної поліції, командир одного із відділень пропонував військовозобов’язаним чоловікам "купити" у нього частково заповнені бланки повісток, щоб предʼявляти їх представникам ТЦК, видаючи за справжні. Таким чином військовозобовʼязані мали змогу ухилитися від мобілізації.

52-річного зловмисника затримали після зустрічі з покупцем. За дві тисячі доларів США службовець продав 68 підписаних та проштампованих бланків повісток.

Співробітнику військкомату повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває в рамках відкритого кримінального провадження.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар