Kolo.News.Ukraine.Region

Представник ТЦК збагатився на 14 млн грн: НАЗК знайшла ознаки корупції

Представник ТЦК збагатився на 14 млн грн: НАЗК знайшла ознаки корупції
Представник ТЦК збагатився на 14 млн грн: НАЗК знайшла ознаки корупції Новини України 25 серп 2023 в 15:34

В Одеській області з'явився ще один мільйонер із територіального центру комплектування. Ним виявився заступник голови ТЦК у регіоні Денис Галушко.

25 серпня Національне агентство із запобігання корупції звинуватило його в незаконному збагаченні.

Родичі заступника керівника центру комплектування в Одеській області якимось чином примудрялися купувати дорогі машини, квартири, будинки та земельні ділянки. Це і зацікавило правоохоронців.

Теща підозрюваного військкома з 2020 року робила коштовні придбання. Так, вона спочатку купила, а потім продала автомобілі бізнес-класу марки Mercedes-Benz. Один приніс жінці 2 млн, а за другий вона вторгувала 2,3 млн грн.

У 2022 році вона стала власницею елітного BMW X7 XDRIVE 30D. У розпал повномасштабного вторгнення російських бойовиків українка зробила ще одну значну покупку — житловий будинок і землю за 3 з гаком мільйони гривень.

Мати воєнкома від шопінгу також не відмовлялася і через кілька місяців після початку великої війни з росією купила за 880 тисяч Toyota RAV-4 HYBRID. Фінансовий стан ніяк не дозволяв їй здійснити настільки дороге придбання, однак у мами представника центру комплектування знайшлася ще й земельна ділянка за 1,7 млн грн.

Полюбив дорогі покупки й син чиновника. В Одесі в нього з'явилося власне житло — квартира обійшлася в 563 тисячі гривень.

Позаминулої осені автомобіль Mazda CX-5 придбала і дружина воєнкома, а влітку 2023 року вона поповнила свій автопарк ще й Mercedes-Benz V-KLASSE вартістю понад 2,6 млн грн.

Після аналізу способу життя воєнкома та його дружини з'ясувалося, що з 2021 року вони примудрилися витратити понад 6 мільйонів гривень. Спільний дохід не міг їм цього дозволити.

Разом з тим НАЗК встановило, що у суб’єкта декларування та його близьких осіб, відсутні законні доходи для придбання вказаного майна. НАЗК затвердило обґрунтований висновок стосовно Дениса Галушка та надіслало його до Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар