Kolo.News.Ukraine.Region

На Кіровоградщині запустили проект «Шлях стійкості»

У ході заходу представили локації для психологічного розвантаження та активного спорту.
ТОП Тема
У ході заходу представили локації для психологічного розвантаження та активного спорту. Новини України 28 серп 2023 в 17:36

У місті Знам’янка на Кіровоградщині запустили проект «Шлях стійкості». Цей проект започаткували для того, щоб підтримувати сім’ї учасників бойових дій та тих воїнів, які загинули у бою за незалежність, свободу та територіальну цілісність України. У себе він включає психологічне розвантаження, арттерапію, спорт та активний відпочинок. Про це розповідають на сторінці Кіровоградської обласної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook.

Під час заходу представили чотири локації: активного спорту, психологічного розвантаження, історичну та локацію смаколиків.

-        Кожна втрата на війні - наше спільне горе. Згуртованість та відчуття плеча - те що дають такі зустрічі. Вшанування памʼяті, продовження подвигу Героїв - це робота над свідомістю українців, формування тієї країни, яку виборюють найкращі. Дякуємо за ваших синів і дочок, - зазначила під час заходу заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова.

Нагадаємо, раніше у Грайвороні на Кіровоградщині провели мистецьку акцію «Паротяги мчать до Перемоги». Захід присвятили збереженню і популяризації історії українських залізниць, а також – розвитку місцевої вузькоколійної дороги та туристичного потенціалу громади.

Також ми розповідали про те, що у Одесі планують увічнити пам’ять загиблих у російсько-українській війні бійців. Вже завершуються роботи зі зведення Меморіалу загиблим біля будівлі Одеської обласної адміністрації, з боку вулиці Канатної. Саме там будуть встановлені таблички з іменами всіх полеглих одеситів: військових, волонтерів, медиків, журналістів.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар