Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині за 124 мільйони гривень придбають житло для 63 родин ветеранів

Кошти отримають сім’ї загиблих (померлих) воїнів, особи із інвалідністю, учасники бойових дій.
Кошти отримають сім’ї загиблих (померлих) воїнів, особи із інвалідністю, учасники бойових дій. Новини України 29 серп 2023 в 15:28

Вінницька область отримала 124 мільйони гривень субвенції із державного бюджету, які спрямують на покращення житлових умов 63 родин ветеранів. Про це повідомив начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

За інформацію Вінницької ОВА, кошти вже надійшли на рахунки:

23 осіб з інвалідністю внаслідок війни І-ІІ групи з числа учасників АТО/ООС (із них 3 особи з Барської територіальної громади, 10 з Вінницької, по 2 особи з Глуховецької та Калинівської громад, а також по 1 особі з Джуринської, Бершадської, Піщанської, Могилів-Подільської, Уладівської та Мурованокуриловецької територіальних громад);

15 сімей загиблих (померлих) воїнів, які захищали нашу країну та родом з Калинівської, Барської, Джулинської, Вінницької, Мурованокуриловецької, Козятинської, Теплицької, Чечельницької, Гніванської та Томашпільської територіальних громад.

3 осіб з інвалідністю внаслідок війни ІІІ групи (з числа ВПО) з Вінницької територіальної громади;

14 учасників бойових дій з числа ВПО із Барської, Вінницької, Калинівської, Літинської та Ободівської громад;

8 осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників бойових дій на території інших держав із Вінницької, Могилів-Подільської, Ольгопільської та Чечельницької територіальних громад.

Також повідомляють, що вже придбали собі житло чотири родини учасників бойових дій із числа внутрішньо переміщених осіб.

Раніше ми розповідали, що п’ять бригад із Вінницької області допомагають відбудовувати житло мешканцям Херсонщини.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар