Kolo.News.Ukraine.Region

ДБР розслідує вбивство правоохоронцем п'яного водія у Дніпрі

Держбюро розслідувань здійснює розслідування щодо правомірності застосування у Дніпрі правоохоронцем табельної зброї.
Держбюро розслідувань здійснює розслідування щодо правомірності застосування у Дніпрі правоохоронцем табельної зброї. Новини України 30 серп 2023 в 11:30

Державне бюро розслідувань розслідує правомірність застосування у Дніпрі правоохоронцем табельної зброї. Про це повідомили в пресслужбі Державного бюро розслідувань.

Під час патрулювання правоохоронець застосував табельну зброю, що призвело до загибелі людини.

Попередньо встановили що правоохоронці намагались зупинити елітне авто у середмісті Дніпра, водій якого, за наявними даними, ігнорував виконання правил дорожнього руху.

Після зупинки автомобіля, чоловік поводився агресивно та мав всі ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час інциденту правоохоронець застосував табельну зброю.

Від отриманих вогнепальних поранень водій авто помер. Наразі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу України.

Вивчаються всі обставини інциденту. Вирішується питання про затримання правоохоронця та повідомлення йому про підозру.

Нагадаємо, що в Одеській області затримали розвідника російського угруповання "Призрак", який воював на боці бойовиків у 2014 році. Зловмисником є місцевий житель. Під час масових заворушень в Одесі на початку травня 2014 року він брав активну участь у провокаціях на користь рф. Тоді, щоб уникнути відповідальності за свої злочини, він втік до тимчасово окупованої частини Луганської області, де приєднався до лав бойовиків.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар