Kolo.News.Ukraine.Region

Двоє братів на Одещині виготовляли наркотики

Двоє братів на Одещині виготовляли наркотики
Двоє братів на Одещині виготовляли наркотики Новини України 23 серп 2023 в 18:54

В Одеській області затримали двох братів, що підозрюються у створенні нарколабораторії. За інформацією правоохоронців, їхні наміри включали виробництво 20 кілограмів синтетичних наркотиків з метою подальшої реалізації на території регіону, зокрема в одеській виправній колонії. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області 23 серпня.

Відповідно до інформації слідства, брати організували виготовлення та продаж наркотиків у приміщенні, що не використовується для проживання. Під час обшуку там вилучили 7,5 кілограмів наркотичного засобу "a-PvP", більше ніж 120 літрів наркотичного розчину у вільній формі, близько 200 літрів хімічних сполук, а також обладнання для виробництва наркотиків.

Також, що брати планували виробити 20 кілограмів синтетичних наркотиків, загальна вартість яких оцінювалася у 14 мільйонів гривень.

Затриманим особам 49 та 56 років і проживають в Роздільнянському районі Одеської області.

За даними правоохоронних органів, обидва брати вже мали проблеми із законом через крадіжки та викрадення автомобілів. До роботи над виробництвом наркотиків були причетні 17-річний син одного із затриманих та 25-річний знайомий, який утримується під вартою під підозрою у реалізації наркотиків в Одесі.

Звинуваченим братам було оголошено про підозру відповідно до ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

За цей злочин їм загрожує позбавлення волі на термін від шести до десяти років з конфіскацією майна.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар