Kolo.News.Ukraine.Region

Лікарня на Дніпропетровщині отримала допомогу від Християнської медичної асоціації України

Отримані ліжка розмістять у хірургії, травматології та реанімації
Важливо
Отримані ліжка розмістять у хірургії, травматології та реанімації Новини України 10 трав 2023 в 18:35

Дніпропетровська область отримала допомогу від благодійників із Християнської медичної асоціації України. Вони передали для одного із медичних закладів області 48 багатофункціональних ліжок, протипролежневих матраців та подушок, 280 штативів під крапельниці. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

-          Сьогодні до області надійшов цінний вантаж від Християнської медичної асоціації України. 48 багатофункціональних ліжок. Кожне – з матрацом проти пролежнів і подушкою. Речі, які допомагають мінімізувати ускладнення навіть у найтяжчих випадках, передали одній з лікарень регіону. Друзям Дніпропетровщини дякую за підтримку. Лікарям – за цілодобову варту, - висловився начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Отримані ліжка розмістять у травматології, хірургії та реанімації, у яких, зазвичай, знаходяться найтяжчі пацієнти.

Директор медичного закладу розповів, що отримані багатофункціональні ліжка можна розвертати, регулювати їх висотку, змінювати положення тіла тощо. Загалом у лікарні вдалося оновити понад 40 відсотків усіх ліжок.

Раніше ми розповідали про те, що у Вінницькій області за фінансової підтримки ООН працює мобільна гінекологічна бригада.  Медики виїжджають у найбільш віддалені громади області, де проводять безкоштовні гінекологічні огляди.Під час прийому мешканцям області пропонують наступні послуги: медичний огляд гінеколога та сімейного лікаря; УЗД-дослідження; електрокардіограма; консультація з питань жіночого здоров'я, включаючи до- та післяпологовий період, здоров'я матері, догляд за дитиною; консультація з питань ВІЛ-інфекцій та захворювань, що передаються статевим шляхом; медична та психологічна підтримка постраждалих від домашнього насильства або інших видів насильств, пов'язаних з війною.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар