Kolo.News.Ukraine.Region

Росіяни завдали удару по Одещині: триває розслідування

Росіяни завдали удару по Одещині
Важливо
Росіяни завдали удару по Одещині Новини України 23 серп 2023 в 11:45

23 серпня в Одеській області розпочали розслідування терористичної атаки російської федерації на Одещину. Про це повідомили в прокуратурі Одеської області.

За інформацією прокуратури, внаслідок атаки руйнувань зазнав виробничо-перевантажувальний комплекс в Подунав’ї. Зокрема, пошкоджено складські приміщення та адміністративні будівлі.

Огляд місця терористичної атаки триває. Обсяг руйнувань встановлюють.

За фактом удару розпочали розслідування за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Загалом, за інформацією Генштабу,  протягом доби 22 серпня ворог завдав чотирьох ракетних та 58 авіаційних ударів, 60 МЛРС по позиціях українських військ та різних населених пунктах. На жаль, російські терористичні атаки вбивали та завдали поранень мирних жителів. Пошкоджено житлові будинки та іншу цивільну інфраструктуру.

Впродовж доби 22 серпня Повітряні сили України завдали 111 авіаційних ударів по зосередженням військ противника та двох авіаційних ударів по зенітних ракетних системах. Ракетно-артилерійські війська України уразили три зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, два склади боєприпасів, один командний пункт, одну артилерійську систему на вогневій позиції та одну термобаричну артилерійську систему ТО.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар