Kolo.News.Ukraine.Region

У Чорному морі українські воїни завдали удару по російському винищувачу

Зіткнення російського винищувача та українських захисників
Зіткнення російського винищувача та українських захисників Новини України 23 серп 2023 в 15:58

У територіальних водах України поблизу острова Зміїний, в районі так званих "вишок бойка", відбулося зіткнення російського військового літака та українських бойових катерів. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Зазначають, що літак окупантів спробував атакувати військові судна Сил безпеки та оборони України, але отримав відповідь.

"Ворожа пропаганда поширила фейк про нібито ураження та затоплення українського катера. Насправді російська ракета впала у воду та продовжила рух на зустріч із крейсером «москва» ― жодної шкоди українським військовим завдано не було", – повідомили в управлінні розвідки. 

У відповідь на спробу атаки українські військовослужбовці завдали удару по літаку окупантів. Випущена з бойового катера України ракета пошкодила російський борт, який був вимушений одразу ж залишити місце події та летіти у напрямку найближчого аеродрому.

Читайте також: У Полтавській області чоловік отримав травми внаслідок вибуху бензинового резервуара. На території підприємства під час демонтажу резервуара загорівся бензин, а потім він вибухнув. Унаслідок цього поранення отримав 34-річний робітник. Його госпіталізували до реанімаційного відділення Полтавської міської лікарні з 65% опіків тіла.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар