Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтавській області чоловік отримав травми внаслідок вибуху бензинового резервуара

Фото: ілюстративне
Фото: ілюстративне Новини України 23 серп 2023 в 14:00

22 серпня на одному підприємстві у селі Селещина Полтавського району вибухнув бензиновий резервуар. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

За інформацією Національної поліції, на території підприємства під час демонтажу резервуара загорівся бензин, а потім він вибухнув. Унаслідок цього поранення отримав 34-річний робітник. Його госпіталізували до реанімаційного відділення Полтавської міської лікарні з 65% опіків тіла.

Правоохоронці внесли відомості про цей інцидент до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною два статті 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на підприємстві, якщо воно спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Також читайте: У Вінницькій області сталася дорожньо-транспортна пригода, де загинули дванадцятеро людей. У результаті зіткнення легковика ВАЗ із вантажним автомобілем DAF загинули дванадцять людей, шестеро з яких діти. Всі вони перебували в салоні легковика. На місці події працюють слідчі обласного главку, поліціянти відділення поліції № 2 Хмільницького райвідділу, криміналісти та рятувальники.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар