Kolo.News.Ukraine.Region

У Решетилівці на Полтавщині будують літній кінотеатр на місці старого дискоклубу

У кінотеатрі .виконали внутрішні роботи, потрібно облаштувати глядацькі місця та технічне обладнання
У кінотеатрі .виконали внутрішні роботи, потрібно облаштувати глядацькі місця та технічне обладнання Новини України 10 трав 2023 в 15:05

У місті Решетилівка на Полтавщині на місці старого дискоклубу облаштовують літній кінотеатр. Днями на місці проведення робіт побували начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та народний депутат Олег Кулініч. Про це повідомляють на сайті ОВА.

-          На реконструкцію залучили 10 млн грн субвенції з держбюджету та 3,7 млн грн – із місцевого. Решетилівка має потенціал не лише спортивний, а й культурний. Наше завдання – не зупинятися на досягнутому та підтримувати корисні ініціативи, – наголосив Дмитро Лунін.

На об’єкті вже завершили будівництво металевого каркасу, його обтягнуть тентовим покриттям. У приміщенні вже виконані внутрішні роботи. Лишається облаштування глядацької зали та технічного забезпечення.

Нагадаємо, на Полтавщині завершують капітальний ремонт інфекційного відділення Миргородської лікарні інтенсивного лікування.  Ремонт інфекційного відділення Миргородської лікарні інтенсивного лікування стартував наприкінці 2021 року. Впродовж цього часу встигли замінити дах будівлі, провести внутрішні роботи, підготувати ліжко-місця та встановити у палатах нові двері. 10 мільйонів на це за системою 50 на 50 спрямували із державного та місцевого бюджетів. Зараз у закладі вже завершують монтувати систему вентиляції.Лікарню не лише ремонтують, але й наповнюють сучасним обладнанням. Минулого року тут встановили мамограф, енцефалограф, УЗД-апарат та інше необхідне для діагностики обладнання.

Раніше ми розповідали, що на Полтавщині після тривалої реконструкції завершують ремонт фізкультурно-спортивного комплексу «Колос». Два роки тому за кредитною програмою відновлення України розпочали його реконструкцію, яка майже завершена. 

Повідомляють, що у 2023 році із обласного бюджету на реконструкцію комплексу спрямували 25 мільйонів гривень. Також очікують на додаткове фінансування у 80 мільйонів гривень, які має надати Європейський інвестиційний банк для будівництва на території комплексу стадіону.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар