Kolo.News.Ukraine.Region

На Полтавщині після масштабної реконструкції готують до відкриття фізкультурно-спортивний комплекс

Оновлений комплекс планують відкрити незабаром у Решетилівці
Важливо
Оновлений комплекс планують відкрити незабаром у Решетилівці Новини України 09 трав 2023 в 16:40

У Решетилівці на Полтавщині незабаром планують відкрити оновлений фізкультурно-спортивний комплекс «Колос». Два роки тому за кредитною програмою відновлення України розпочали його реконструкцію, яка майже завершена. Про це повідомляють у Полтавській обласній військовій адміністрації.

На території спортивного об’єкта побували начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький та народний депутат Олег Кулініч. Вони оглянули оновлені приміщення комплексу.

-        Там виконані різні роботи – від утеплення фасаду до заміни вікон. Ремонт у корпусах, де кімнати для спортсменів, – на фінішній прямій. Торік для цього спрямували 6,2 млн грн за НКПВУ та 1,5 млн грн – з обласного бюджету. Крім цього, за рахунок виділених раніше 16,9 млн грн обласного фінансування створюють новий спортзал, який відповідатиме всім вимогам доступності, - зауважив Дмитро Лунін.

Повідомляють, що у 2023 році із обласного бюджету на реконструкцію комплексу спрямували 25 мільйонів гривень. Також очікують на додаткове фінансування у 80 мільйонів гривень, які має надати Європейський інвестиційний банк для будівництва на території комплексу стадіону.

Нагадаємо, боксер із Полтавської області Олександр Хижняк привіз «золото» із міжнародного турніру, який пройшов у Чехії. На турнірі у Чехії змагалися за перемогу представники 18 країн. Олександр Хижняк переміг своїх суперників із Німеччини та Норвегії. У фіналі він мав боксувати зі спортсменом із Уельсу, але той знявся із поєдинку. Тому український боєць здобув перемогу достроково. Повідомляють, що ці змагання були для Хижняка останніми перед Європейськими іграми, які із 21 червня по 2 липня пройдуть у польському Кракові.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар