Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині засудили прихильника "руського миру"

На Вінниччині засудили прихильника "руського миру"
На Вінниччині засудили прихильника "руського миру" Новини України 31 серп 2023 в 10:30

Завдяки матеріалам Служби безпеки України засудили у Вінницькій області антиукраїнського пропагандиста. Про це повідомили в Управлінні СБУ у Вінницькій області.

Слідство встановило, що мешканець Тростянецької тергромади Гайсинського району, навіть після початку повномасштабного вторгнення виявив вірність ворожій пропаганді та активно поширював антиукраїнський контент на власній сторінці у забороненій російській соціальній мережі.

У своїх публікаціях агітатор відкрито заперечував факт російсько-української війни, називав її "сво" та возвеличував командирів російських загарбників.

Чоловік відкрито захоплювався рішеннями путіна, кадирова та інших терористів щодо "спецоперації". З

а матеріалами Служби безпеки, суд визнав фігуранта винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 109 (публічні заклики до насильницької зміни конституційного ладу, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій) та ч. 2 ст. 436-2 (поширення матеріалів, у яких міститься глорифікація осіб, які здійснювали збройну агресію Російської Федерації проти України) Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді 1,5 року позбавлення волі.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар