Kolo.News.Ukraine.Region

Порти США допомагатимуть відновлювати морську інфраструктуру Одещини

США допоможуть відновити одеські порти
США допоможуть відновити одеські порти Новини України 31 серп 2023 в 13:54

Фахівці з американських портів Південної Луїзіани та Нового Орлеану нададуть допомогу в відновленні морської інфраструктури України. Відповідно до підписаного меморандуму, передбачається співпраця з Одеським морським портом. Про це повідомили в пресслужбі Адміністрації морських портів.

Згідно з повідомленням, було укладено меморандум про взаєморозуміння між ДП "Адміністрацією морських портів України” та портами Південної Луїзіани й Нового Орлеану був підписаний меморандум про взаєморозуміння. Від американських колег угоду підписав генеральний директор PortSL Пол Метьюз, з боку України", – генеральний консул Віталій Тарасюк.

Згідно з узгодженим меморандумом, передбачається співпраця в таких напрямках, як технічне планування, розвиток, будівництво, адміністрування, експлуатація та обслуговування портової інфраструктури. Також в рамках угоди передбачена співпраця з Одеським морським портом.

"Цей меморандум закріплює підтримку українського народу в захисті своєї свободи й створює альянс з нашими українськими партнерами, який зосереджується на нашій спільній місії — обслуговувати клієнтів по всьому світу і створювати економічне процвітання для наших громад", — розповів Пол Метьюз.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар