Kolo.News.Ukraine.Region

Російська армія обстріляла Дніпропетровщину: пошкодили будинки

Російська армія обстріляла Дніпропетровщину
Російська армія обстріляла Дніпропетровщину Новини України 31 серп 2023 в 19:33

У день 31 серпня російська окупаційна армія обстріляла Дніпропетровську область. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Росіяни вдарили з важкої артилерії по місту Нікополь.

Обстрілом пошкодили чотири приватні будинки, господарську споруду, дві лінії електропередач та газогін. На щастя, поранених та загиблих немає.

Це вже не вперше за день російська армія обстрілює Дніпропетровщину. Так, уночі 23 серпня, окупанти вдарили по Великомихайлівській громаді Синельниківського району. Обстрілом пошкодили два будинки та лінія електропередач. Наслідки атаки уточнюються.

Також, за інформацією Генерального Штабу Збройних Сил України, протягом минулої доби ворог завдав 31 ракетний та 66 авіаційних ударів, здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Окрім цього, російська федерація завдала чергового ракетно-авіаційного удару по території України, застосувавши ракети повітряного базування та іранські ударні дрони “Shahed-136/131”.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар