Kolo.News.Ukraine.Region

На Вінниччині продовжують розвивати Могилів-Подільську лікарню

Заклад перевірила очільниця Департаменту охорони здоров’я та реабілітації.
Заклад перевірила очільниця Департаменту охорони здоров’я та реабілітації. Новини України 25 трав 2023 в 16:00

У Вінницькій області продовжують розвивати Могилів-Подільську лікарню. У медичному закладі відремонтували центральний вхід завдяки співпраці із партнерами. Також у закладі створили мобільні бригади медиків, які відвідують найбільш віддалені села Вінницької області та проводять там обстеження. Минулого тижня лікарню у Могилів-Подільському відвідала Ольга Задорожна, директорка Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної військової адміністрації.

У Вінницькій ОВА повідомляють, що заклад у Могилів-Подільському є один із кількох у області, який має пакет НСЗУ для надання медичної допомоги під час пологів. У цій лікарні за перше три місяці 2023 року народилися 160 немовлят.

-        Заклад має потужний потенціал, професійну команду фахівців, і, що важливо, налагоджена співпраця з місцевою владою. Наразі працюють над створенням мультидисциплінарної команди для надання реабілітаційної допомоги. Важливо, щоб у закладі надавали реабілітаційні послуги, - розповіла Ольга Задорожна.

Директор Могилів-Подільської обласної лікарні інтенсивного лікування Олександр Онофрійчук розповів, що вдається реалізувати багато проектів завдяки підтримці міського голови Геннадія Глухманюка.

Раніше ми розповідали, що у пологовому будинку Дніпра вдруге за 25 років народилася трійня. Меланія, Стефанія та Назар житимуть у справді великій родині, адже подружжя вже має двох дітей - 12-річну Єлизавету та 6-річного Захара. Чоловік Наталі Дмитро каже, що виховувати 5-х дітей буде нелегко, але впевнений, що впораються.



0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар