Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпропетровській області нагородили більше двадцяти кращих вчених (ФОТО)

Серед нагороджених – викладачі, аспіранти, співробітники наукових і дослідних установ.
Серед нагороджених – викладачі, аспіранти, співробітники наукових і дослідних установ. Новини України 25 трав 2023 в 10:00

У Дніпропетровській області відзначили нагородами більше двадцяти кращих науковців. До переліку потрапили аспіранти, керівники та викладачі вищих навчальних закладів, співробітники наукових та дослідних установ. Нагородили їх за успіхи у 2022 та 2023 рокам. Про це повідомляють у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

-        Науковці області продовжують плідно та результативно працювати на своєму фронті. Вони – люди творчої й шляхетної праці. Від студента та аспіранта до видатного вченого. Зібрали їх, аби подякувати. Сказати, що пишаємося. Подвижникам, які роблять свій внесок у розвиток вітчизняної та світової науки, – під час нагородження зауважила заступниця начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай. 

Галина Іванова, яка є викладачем та головою Ради молодих вчених Криворізького педагогічного університету займається наукою іще зі школи. Раніше їй найбільше подобалася біологія, але коли закінчувала вищий навчальний заклад, захопилася фізико-математичними науками.

Вона досліджує усе, що пов’язане із інформаційно-комунікаційними технологіями для викладачів. Такі напрацювання можна застосовувати під час проведення навчання за дистанційною системою. У процесі досліджень науковиця систематизує корисні онлайн-платформи та додатки.

-        Незважаючи на війну, молоді вчені не припиняють бути активними. Вони не покинули свої університети. Продовжують розвиватися. Мають здобутки. Тож дякую за увагу, яку нам приділяють, – говорить Галина Іванова. 

Також під час нагородження презентують спеціальне видання, присвячене молодим вченим Дніпропетровщини.

Нагадаємо, раніше студентка із Вінницької області стала чемпіонкою світу із бойових мистецтв серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату..



0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар