Kolo.News.Ukraine.Region

Піца для ППО: в Одесі жінки приготували понад 400 піц для захисників

Піца для ППО: в Одесі жінки приготували понад 400 піц для захисників
Піца для ППО: в Одесі жінки приготували понад 400 піц для захисників Новини України 21 трав 2023 в 15:00

Одеситки продовжують підтримувати наших захисників, готуючи для них різноманітні страви та смаколики. Мешканці Одеси хочуть віддячити воїнам ЗСУ за їхню героїчну роботу та захист неба як мирного портового міста, так і всієї країни у будь-який час доби та пору року. Цією історією поділилася Одеська міська рада.

Так, працівники Територіального центру надання соціальних послуг Київського району та педагоги Одеської загальноосвітньої школи №27 приготували для військовослужбовців ЗСУ понад чотириста піц.

Запаковані у коробки піци із вдячністю воїнам за їх мужність та передані до підрозділів протиповітряної оборони регіону.

«Хлопці! Ми вам дуже вдячні за наш спокій, за те, що ви кожного дня захищаєте Одесу та Україну», - сказала директорка територіального центру Київського району, депутатка міськради Марина Лозовенко.

«Ми вас вітаємо та хочемо, щоб ви завжди були здорові, і пам’ятали, що разом із вами. Ми дуже вдячні вам! Все буде Україна!» - додала директорка школи №27 Христина Тамбовська.

Нагадаємо, у Полтаві провели захід у обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара. Провели його в межах проекту «Освіта не може чекати», який реалізують спільно із італійським фондом «AVSI foundation» та ГО «EMMAUS», Save the Children International. Під час заходу вручили освітні та гігієнічні набори для дітей-переселенців із вразливих категорій.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар