Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтаві дітям-переселенцям вручили освітні та гігієнічні набори (ФОТО)

Захід провели у обласній бібліотеці для юнацтва.
Важливо
Захід провели у обласній бібліотеці для юнацтва. Новини України 17 трав 2023 в 18:08

У Полтаві провели захід у обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара. Провели його в межах проекту «Освіта не може чекати», який реалізують спільно із італійським фондом «AVSI foundation» та ГО «EMMAUS», Save the Children International. Під час заходу вручили освітні та гігієнічні набори для дітей-переселенців із вразливих категорій. Про це повідомляють у Полтавській обласній військовій адміністрації.

-          Для нас важливо підтримати дітей та забезпечити їм комфортні та якісні умови для навчання. Сьогодні завдяки співпраці з партнерами передаємо 150 гігієнічних і 300 освітніх наборів. Освітній набір включає рюкзак, зошити, альбоми, фломастери, пенали, ручки та олівці, – повідомив заступник начальника Полтавської ОВА Ігор Панченко.

Отримала освітній та гігієнічний набори 13-річнна учениця із Луганської області.

-          Звичайно, нам сподобався подарунок. І рюкзак, і канцтовари – все потрібне та стане в нагоді в новому навчальному році, коли донька перейде на офлайн-навчання, – прокоментувала її мама, пані Юлія.

Повідомляють також, що у рамках проекту «Освіта не може чекати» у бібліотеці Гончара незабаром буде працювати Цифровий освітній центр.

-          У Центрі проводитимуть заняття з формальної та неформальної освіти, які допоможуть дітям засвоїти академічні знання, розвинути творчі й практичні навички. Тут можна буде отримати доступ до інтернету, ноутбуків, планшетів, а також широкий спектр навчальних ресурсів й онлайн-інструментів. Окрім цього, у центрі працюватиме психолог, що зможе надати підтримку дитині в емоційному й соціальному аспектах», – розповіла фахівець з управління проєктами фонду «AVSI foundation» та ГО «EMMAUS» Оксана Трегубова.

Нагадаємо, раніше на Вінниччині передали спеціальний транспорт бійцям бойової бригади ОП «Південь». Бійцям передали спеціалізований автомобіль швидкої допомоги Volvo та бус Volkswagen.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар