Kolo.News.Ukraine.Region

Поліцейські Полтавщини провели інтерактивні заняття для дошкільнят садочку та для старшокласників Лохвицької гімназії

Поліцейські Полтавщини провели інтерактивні заняття для дошкільнят садочку та для старшокласників Лохвицької гімназії
Поліцейські Полтавщини провели інтерактивні заняття для дошкільнят садочку та для старшокласників Лохвицької гімназії Новини України 21 трав 2023 в 13:00

На Миргородщині, у місті Лохвиця, у честь дня вишиванки до дошкільнят садочку та учнів гімназії №1 Лохвицької міської ради завітали Роман Ритченко, начальник сектору реагування патрульної поліції,  Карина Шагаєва, інспекторка сектору ювенальної превенції Миргородського райвідділу поліції, та поліцейський Роман Гапич. Про це повідомив Відділ комунікації поліції Полтавщини за інформацією Миргородського райвідділу поліції.

Правоохоронці провели для дітей інтерактивне заняття з особистої безпеки: розповіли малюкам і старшокласникам про правила поведінки на вулиці, проїжджій частині, зазначили на основних правилах дорожнього руху і нагадали алгоритм дій під час повітряної тривоги.

У ході спілкування діти мали можливість отримати відповіді від поліцейських на свої запитання, приміряти їх екіпірування, посидіти у спецавтомобілі поліції та потримати у руках спорядження правоохоронця.

Під час такої зустрічі діти вкотре переконалися, що справа, яку виконують правоохоронці покликана оберігати людей.

Нагадаємо, у Дніпрі в Тунельній балці відбувся забіг у вишиванках «Візерунок Перемоги».  Захід присвятили Дню вишиванки. В змаганнях взяли участь близько 200 дніпрян. Були чоловічі, жіночі і дитячі забіги. Кожен – на різну дистанцію: для чоловіків - 10 та 4 кілометри, для жінок - 8 та 2, для дітей - 200 та 400 метрів. Про це розповіли в Дніпровській міській раді.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар