Kolo.News.Ukraine.Region

У Дніпрі мешканці «Перемоги» вийшли на суботник

У Дніпрі мешканці «Перемоги» вийшли на суботник
У Дніпрі мешканці «Перемоги» вийшли на суботник Новини України 21 трав 2023 в 14:00

Мешканці Дніпра продовжують активно долучатися до суботників у рамках загальноміських акцій #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий. Цього разу прибрати територію згуртувалися жителі ж/м Перемога, які мешкають у будинках по вулиці Набережна Перемоги,  58 та 60, повідомили в Дніпровській міській раді.

«Мешканці цих двох будинків разом з працівниками нашого департаменту згуртувалися усі разом, аби навести лад у цьому великому дворі. Серед іншого, пофарбували дитячий майданчик,  упорядкували клумби, висадили квіти. Дуже гарний вийшов результат», — зазначив директор департаменту правового забезпечення міської ради Артем Павлов.

Мешканка одного зі згаданих будинків пані Наталя теж долучилася до суботника і розповідає: «Хочемо, аби наш двір був гарний, охайний. Багато діток у нас тут гуляють, тож, звісно, потрібно доглядати, щоб усім було комфортно і приємно. Пофарбували пісочниці, гірки, гойдалки, лави. Словом, попрацювали на славу і приємно дивитися на наведений лад».

По завершенні суботника для учасників було влаштовано смачне частування.

Нагадаємо, у Вінницькій області триває акція «Час не марнуй – здоров’я пильнуй». Сьогодні мобільна бригада із медиків області побувала у місті Бар. Кожен мешканець громади міг зробити повну перевірку організму: перевірити рівень цукру у крові, виміряти тиск, обстежитися на ВІЛ-інфекцію, гепатити В та С. Також можна пройти тест на Covid-19 і зробити від нього щеплення. Також щеплення можна зробити від правця та дифтерії. За роботою мобільної бригади спостерігали начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов та народна депутатка України Ірина Борзова.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар