Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині чоловік зруйнував могилу загиблого воїна

На Одещині чоловік зруйнував могилу загиблого воїна
На Одещині чоловік зруйнував могилу загиблого воїна Новини України 03 трав 2023 в 16:00

Правоохоронці розслідують факт знищення могили українського військовослужбовця. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Полтавській області.

Подія сталася 30 квітня в селі Агеївка Любашівської територіальної громади. На могилі військовослужбовця Збройних сил України виявили розкидані вінки, його розірвану фотокартку та пошкоджений державний прапор України.

Правоохоронці Одещини внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо осквернення могили особи, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, що передбачено ч. 2 ст. 297 Кримінального кодексу України.

Поліціянтам вдалося встановити, що до скоєння злочину причетний 44-річний місцевий житель, який перебуває на обліку в лікаря-психіатра. У рамках досудового розслідування слідчі поліції призначили низку експертних досліджень, серед яких судово-психіатрична експертиза для встановлення осудності особи.

Читайте також: Працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем начальником Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час мобілізаційних заходів.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар