Kolo.News.Ukraine.Region

Над Дніпропетровщиною збили ворожий розвідувальний дрон

Над Дніпропетровщиною збили ворожий розвідувальний дрон
Над Дніпропетровщиною збили ворожий розвідувальний дрон Новини України 03 трав 2023 в 13:41

Вдень 3 травня російська окупаційна армія запустила на Дніпропетровську область один розвідувальний безпілотник. Його помітили біля села Миколаївка.

За інформацією пресслужби Повітряного командування "Схід", українським силам протиповітряної оборони вдалося збити розвіддрон типу "Картограф".

Нагадаємо, що за інформацією Дніпропетровської облвійськ адміністрації, в ніч на 3 травня окупаційні війська російської федерації вдарили іранським дроном-камікадзе "Shahed-136" по адміністративній будівлі у Дніпрі. На місці виникла пожежа. Наразі вогонь загасили. На щастя, поранених та загиблих серед людей немає.

Також тоді Повітряне командування "Схід" повідомили, що українські військові знищили 11 іранських дронів-камікадзе "Shahed-136/131". Сім з них збили над Дніпропетровською областю, інші над Запорізькою.

Окрім цього, російські терористи 2 травня обстрілювали Нікопольський район з дронів та артилерії. Під ворожий удар потрапили Червоногригорівська, Покровська, Марганецька громади, зокрема, й сам Марганець. А ще – Нікополь. Пошкодженi адміністративна будівля, п'ятиповерхiвка, три приватнi житловi будинки, господарська споруда.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар