Kolo.News.Ukraine.Region

Росіяни запустили по Одещині 15 дронів-камікадзе

Росіяни запустили по Одещині 15 дронів-камікадзе
Росіяни запустили по Одещині 15 дронів-камікадзе Новини України 04 трав 2023 в 11:00

Уранці 4 травня окупаційна армія російської федерації атакувала Одеську область іранськими ударними безпілотниками "Shahed 136/131". Про це повідомили в Оперативному командуванні "Південь".

Там повідомили, що по Одещині випустили 15 дронів-камікадзе, з яких 12 знищили засобами протиповітряної оборони та мобільними вогневими групами. Три "Шахеда" вдарили по гуртожитках одного з навчальних закладів Одеси.

У ОК "Південь" також зазначили, що на хвостовиках дронів-камікадзе "сакрально" позначено причину атаки.

Нагадаємо, що у ніч на 4 травня російська окупаційна армія атакувала Нікополь в Дніпропетровській області важкою артилерією та дронами. Поранення отримав 32-річний чоловік. Він у лікарні. Також у мiстi пошкоджені 11 приватних будинків та дев'ять господарських споруд. А ще – газогін та лінія електропередач. Є руйнування й на одному з промислових підприємств. Там виникла пожежа, яку рятувальники вже загасили. Також ворог 3 травня гатив по місту Нікополю. Внаслідок підступного обстрілу поранення отримала 86-річна місцева жінка. Пенсіонерка лікуватиметься стаціонарно, себто у себе вдома. Обстрілом пошкодили 13 приватних житлових будинків, дев'ять господарчих споруд, будівлі медичної установи, дві легкові автівки, 22 сонячні панелі, лінії електропередач. Також знищили дві господарські споруди.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар