Kolo.News.Ukraine.Region

Спортсменки з Дніпропетровщини завоювали медалі на всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики

Спортсменки з Дніпропетровщини завоювали п
Спортсменки з Дніпропетровщини завоювали п'ять медалей на всеукраїнському турнірі Новини України 03 трав 2023 в 12:00

Спортсменки з Кривого Рогу на Дніпропетровщині завоювали п'ять медалей на всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики "Кіровоградська зіронька", який проходив у місті Кропивницькому з 29 по 30 квітня. Про це повідомили в офіційній фейсбук-сторінці виконкому Саксаганської районної ради.

За інформацією виконкому Саксаганської райради, золоту медаль на змаганнях взяла Софія Романенко, срібну медаль виборола – Вікторія Погребна, Маргарита Попович та Вікторія Вдовиченко, а бронзову медаль здобула Вероніка Папахчян.

Тренуванням спортсменок займалися Людмила Шпирук та Лілія Усатенко.

Також читайте: У ніч на 3 травня війська російської окупаційної армії вдарили іранським дроном-камікадзе "Shahed-136" по адміністративній будівлі у місті Дніпрі. На місці виникла пожежа. Наразі вогонь працівники ДСНС загасили. На щастя, поранених та загиблих серед людей немає. Також у Повітряному командуванні "Схід" повідомили, що українські сили протиповітряної оборони знищили 11 іранських дронів-камікадзе "Shahed-136/131". Сім безпілотників збили над Дніпропетровською областю, інші над Запорізькою.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар