Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтаві вимкнуть газ на Меморіальному комплексі солдатської слави

У Полтаві вимкнуть газ на Меморіальному комплексі солдатської слави
У Полтаві вимкнуть газ на Меморіальному комплексі солдатської слави Новини України 04 трав 2023 в 10:00

У Полтаві вимкнуть газопостачання на Меморіальному комплексі солдатської слави. Про це 4 травня повідомив секретар Полтавської міської ради Андрій Карпов, та підписав відповідне розпорядження.

Рішення щодо вимкнення газопостачання на Меморіальному комплексі солдатської слави у Полтаві ухвалили задля економії коштів Полтавської територіальної громади, повідомив у своєму Telegram-каналі Андрій Карпов.

"За рік втрачалося газу на більше ніж 500 тис. грн. Краще ці гроші передати на допомогу ЗСУ. А вогонь замінити світловою інсталяцією", – каже Карпов у своєму Telegram-каналі.

Раніше секретар міськради Андрій Карпов повідомляв, що з 1 травня вартість газу для Меморіального комплексу солдатської слави зросла вдвічі. Замість 16 – майже 30 гривень за кубометр газу. Це пов’язано зі скасуванням пільгової ціни на газ для комунальних підприємств.

Читайте також: Російська окупаційна армія атакувала Нікополь з дронів та безпілотників. Є поранені. Також у мiстi пошкоджені 11 приватних будинків та дев'ять господарських споруд. А ще – газогін та лінія електропередач. Є руйнування й на одному з промислових підприємств. Там виникла пожежа, яку рятувальники вже загасили.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар