Kolo.News.Ukraine.Region

Геннадія Труханова взяли під варту

Геннадія Труханова взяли під варту
Геннадія Труханова взяли під варту Новини України 04 трав 2023 в 19:00

Міського голову Одеси Геннадія Труханова взяли під варту у справі щодо заводу "Краян". Про це повідомляє журналіст Олег Новіков у своєму телеграм-каналі.

Альтернативою обрали 13 мільйонів гривень застави. Колегія суддів Вищого антикорупційного суду задовольнила клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про зміну запобіжного заходу Труханову.

Міський голова не вніс 30 866 000 грн застави, визначеної судом, тому прокурор звернувся до суду з клопотанням про зміну запобіжного заходу із застави на тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

До Геннадія Труханова застосували запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою внесення 13 420 000 грн застави. Також у приміщенні суду Труханова взяли під варту.

Раніше Вищий антикорупційний суд змінив запобіжний захід міському голові Одеси Геннадію Труханову з особистої поруки на заставу в розмірі 30 866 000 гривень у справі про розкрадання 92 000 000 грн під час придбання будівель одеського заводу "Краян". Але Труханов заставу не вніс.

Також зранку адвокати Труханова подаватимуть апеляцію.

Пресслужба Одеської міської ради поки ніяк не відреагувала на те, що Труханова взяли під варту.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар