Kolo.News.Ukraine.Region

На Черкащині двоє чоловіків незаконно заволоділи заводом

На Черкащині двоє чоловіків незаконно заволоділи заводом
На Черкащині двоє чоловіків незаконно заволоділи заводом Новини України 04 трав 2023 в 17:00

Двоє чоловіків незаконно захопили підприємство в Черкаській області. Під час обшуків правоохоронці вилучили у чоловіків речові докази. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області.

У свою чергу очільник Черкаської обласної військової адміністрації повідомляє, що мова йде про "Красногірський олійний завод". Також він каже, що  незабаром буде інформація і щодо замовників. Цей кейс має бути сигналом для всіх підприємців: ваші інвестиції будуть захищені на Черкащині, а покарання невідворотне.

Нацполіція Черкащини повідомляє, що двоє чоловіків: 36 та 35 років, родом з Кропивницького, заволоділи підприємством. Вони заволоділи майновими правами одного з товариств з обмеженою відповідальністю шляхом підроблення документів.

Слідчі під час розслідування кримінального провадження викрили їхню злочинну схему.

Правоохоронці провели обшуки за місцем мешкання обох підозрюваних. Під час обшуку працівники поліції вилучили мобільні телефони, в яких чоловіки зберігали електронні копії всіх документів та чорнові записи, які підтверджують участь інших співучасників злочину.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 206 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар