Kolo.News.Ukraine.Region

На Донеччині загинув військовий Григорій Міхов з Одещини

На Донеччині загинув військовий Григорій Міхов з Одещини
На Донеччині загинув військовий Григорій Міхов з Одещини Новини України 11 трав 2023 в 17:30

11 травня, Ізмаїл проведе в останню путь солдата, сорокарічного мешканця міста, уродженця села Голиця Василівської громади Болградського району Григорія Міхова, який 6 травня героїчно загинув в Донецькій, боронячи Україну від російської федерації. Про це повідомили в Болградській районній військовій адміністрації.

Григорій народився в селі Голиця 17 травня 1982 року. Після закінчення школи в Ізмаїлі в одному з професійно-технічних училищ опанував робочу спеціальність – тесляр. Але майже все довоєнне життя чоловіка було пов’язане з будівельною сферою, бо мав до цього хист.

Близькі захисника України згадують: Григорій був людиною, сповненою позитиву та доброти, щирості та відваги, душею кампанії. У будь-яку годину дня і ночі він готовий був прийти на допомогу кожному, хто її потребував. Через свою спеціалізацію та відкритість чоловік мав чимало друзів, які його просто обожнювали.

Також чоловік вмів грати на гітарі та любив співав.

До лав Збройних Сил України Григорія Міхова мобілізували на початку лютого поточного року.

У чоловіка залишилися дружина та дві донечки.

Прощання з Героєм відбудеться о 10.00 на вулиці Єдності, 12-А. Григорій Міхов буде похований на Алеї слави, що розташована на новому кладовищі.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар