Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині внаслідок ДТП госпіталізували немовля

На Одещині внаслідок ДТП госпіталізували немовля
На Одещині внаслідок ДТП госпіталізували немовля Новини України 04 трав 2023 в 14:22

4 травня близько 9:30, у селі Випасне Мологівської територіальної громади Білгород-Дністровського району Одеської області, на вулиці Кишинівська сталася дорожньо-транспортна пригода, де поранення отримало немовля та двоє пасажирів. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Попередньо правоохоронцям вдалося встановити, що 65-річний житель Білгорода-Дністровського при повороті ліворуч втратив керування своїм "ВАЗ 2102" та виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся із "ВАЗ 2112" під керуванням 30-річного жителя села Удобне Одеського району.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди доставили до лікарні шестимісячного сина водія "ВАЗ 2112" та двох знайомих водія іншої автівки: 54-річну жінку та 69-річного чоловіка.

Також експертиза встановила, що обидва водії не були напідпитку.

Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілим тяжкі тілесні ушкодження

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар