Kolo.News.Ukraine.Region

Над Дніпропетровщиною збили ворожий безпілотник

Над Дніпропетровщиною збили ворожий безпілотник
Над Дніпропетровщиною збили ворожий безпілотник Новини України 19 трав 2023 в 16:00

Вдень 19 травня військові Повітряного командування "Схід" знищили два безпілотники військ російської федерації. Про це повідомили в пресслужбі Повітряного командування "Схід".

Один із безпілотників був збитий в районі Павлограда на Дніпропетровщині, а інший - в Вільнянську, що в Запорізькій області.

Нагадаємо, що у ніч на 19 травня окупаційні війська російської федерації вдарили по промисловому підприємству в місті Кривий Ріг в Дніпропетровській області. У результаті атаки двоє людей отримали поранення.  За даними керівника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, російська атака призвела до руйнування цехів та знищення обладнання на підприємстві. Внаслідок пожежі на місці також залишилися поранені люди. У результаті атаки одна з будівель підприємства згоріла, а інша постраждала від вогню. Поранена 64-річна жінка, яку госпіталізували у тяжкому стані. Ще один чоловік, 45-річний, отримав поранення і також потребує лікування. Наразі на місці події працюють вибухотехніки, рятувальники та слідчі, які документують наслідки атаки. Атака призвела до серйозних матеріальних збитків та загрози для життя людей. Станом на 11:30 пожежу ліквідували.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар