Kolo.News.Ukraine.Region

У Черкасах в ДТП поранення отримали п'ять людей, серед яких двоє дітей

У Черкасах в ДТП поранення отримали п
У Черкасах в ДТП поранення отримали п'ять людей, серед яких двоє дітей Новини України 11 трав 2023 в 16:45

У Черкасах, поруч з одним із торговельно-розважальних центрів на бульварі Шевченка, відбулася дорожньо-транспортна. Зіткнулися два автомобілі, внаслідок чого один з них було викинуто на тротуар, повідомили очевидці події, повідомляє Суспільне Черкаси.

Також повідомляють, що в результаті цієї аварії поранення отримали діти. Дорослі теж отримали тілесні ушкодження, як розповіла речниця Черкаського обласного центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф Анастасія Столбова.

За словами представника Патрульної поліції Черкаської області, Олексія Драгуна, аварія сталася на перехресті вулиць Шевченка та Іллєнка.

Речниця екстренки Анастасія Столбова зазначила, що на місці працювали три бригади екстренки. Попередньо відомо про п'ятьох травмованих, серед яких діти: "У однорічної дитини попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Її ушпиталили. Також до обласної дитячої лікарні забрали 12-річну дитину — у неї закрита травма живота. У 21-річної жінки попередньо діагностували закритий перелом гомілки, її відвезли в Третю міську лікарню. 42-річна жінка та 25-річний чоловік від шпиталізації відмовилися".

Станом на 16:00 на місці ще працюють медики та поліція.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар