Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтаві провели в останню путь азовця Дмитра Юденка та бійця Валерія Сосновського

У Полтаві провели в останню путь азовця Дмитра Юденка та бійця Валерія Сосновського
У Полтаві провели в останню путь азовця Дмитра Юденка та бійця Валерія Сосновського Новини України 11 трав 2023 в 11:34

11 травні біля Полтавського Свято-Успенського собору попрощалися з двома полеглими воїнами – Дмитром Юденком та Валерієм Сосновським.

6 травня поблизу Бахмута загинув військовий, молодший сержант Дмитро Юденко. Чоловік був громадським активістом, головою громадського об'єднання "Вороскол", ветераном полку "Азов". Дмитро пішов на війну у 2014 році, після того, як загинув його молодший брат Євген. Воїн записався в добровольчий батальйон "Азов". П

ісля двох з половиною років участі в АТО чоловік повернувся до цивільного життя. Після повномасштабного вторгнення росії повернувся до війська: спочатку записався до лав територіальної оборони, а потім у новостворену третю окрему штурмову бригаду.

Дмитро став співзасновником та інструктором громадської організації "Єдність і братерство", яка організовує військові вишколи для добровольців та тероборони.

До повномасштабного вторгнення Дмитро був головою громадського об'єднання "Вороскол". Там він займався військово-патріотичним вихованням молоді, провів багато тренінгів, вишколів та інших військових навчань.

Того ж 6 травня біля села Георгіївка Донецької області, загинув військовий, солдат Валерій Сосновський. Про це повідомляє Суспільне Полтава.

Валерію було 38 років. Був водієм стрілецького відділення.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар