Kolo.News.Ukraine.Region

У Полтавській області виявили трьох потопельників

У Полтавській області виявили трьох потопельників
У Полтавській області виявили трьох потопельників Новини України 12 трав 2023 в 12:00

Тіла трьох людей було виявлено в річках у Миргородському та Полтавському районах, їх діставали як рятувальники, так і місцеві жителі. Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Полтавській області.

11 травня рибалка виявив тіло чоловіка у річці Псел у місті Гадяч. Він відразу повідомив поліцію та рятувальників, які прибули на місце та витягли цю особу. Ідентифікація чоловіка наразі проводиться.

Того ж дня, у селі Новоселівка, місцеві мешканці помітили тіло жінки у ставку. Вони самостійно витягли це тіло і викликали поліцію. Поліцейські встановлюють особу жінки.

Ще одне тіло загиблої людини було виявлено у річці Псел у селі Сухорабівка Решетилівської громади. Місцеві жителі побачили це тіло і теж викликали поліцію. Рятувальники також прибули на місце та витягли тіло чоловіка, який народився в 1966 році, на берег.

За словами Державної служби з надзвичайних ситуацій, з початку року на Полтавщині сталося 11 випадків загибелі людей через утоплення. У порівнянні з минулим роком, коли за такий же період було 10 подібних випадків, це число зросло.

Читайте також: Російська армія знову била по Дніпропетровщині, – Облвійськадміністрація.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар