Kolo.News.Ukraine.Region

У Вінниці отруїлися 11 дітей та викладачка одного навчального закладу

У Вінниці отруїлися 11 дітей та викладачка одного навчального закладу
У Вінниці отруїлися 11 дітей та викладачка одного навчального закладу Новини України 12 трав 2023 в 13:00

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження у зв'язку з отруєнням дітей та викладачки в одному з навчальних закладів Могилів-Подільського району. Інцидент стався 10 травня, коли викладачка Сугаківського ліцею з ознаками отруєння звернулася до лікувального закладу. Пізніше зі схожими симптомами до лікарні були доставлені ще 11 дітей з того ж закладу. Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

"Всі з одного закладу, з одного ліцею. Зараз проводиться епідеміологічне розслідування, відібрані проби, які були, і денні проби харчових продуктів, якими вони харчувалися, проводяться лабораторні дослідження", - розповідає начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства у Вінницькій області Володимир Хитрук.

Наразі всі потерпілі проходять амбулаторне лікування. Проводиться епідеміологічне розслідування, відібрані проби та продукти, які споживали потерпілі, піддаються лабораторним дослідженням.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 325 частина 1 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням). В розслідування залучені профільні служби та проводяться експертизи для встановлення причин отруєння. Розслідування спрямоване на встановлення всіх обставин і причин цієї події.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар