Kolo.News.Ukraine.Region

Уночі російська армія обстріляла Нікополь

Уночі російська армія обстріляла Нікополь
Уночі російська армія обстріляла Нікополь Новини України 11 трав 2023 в 11:00

У ніч на 11 травня окупаційні війська російської федерації обстріляли з важкої артилерії місто Нікополь в Дніпропетровській області. Про це на сторінці у Facebook повідомив міський голова Нікополя Олександр Саюк.

За словами міського голови, обстрілом пошкодили три приватні будинки, чотири господарчі споруди та автомобіль. Також понівечені лінії електропередач, фахівці працюють над їхнім відновленням.

Також очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, повідомив, що над областю по російським безпілотникам відпрацювали наші українські захисники. Вдалося збити один дрон.

Окрім цього Генеральний штаб Збройних Сил України повідомляє на своїй фейсбук-сторінці, що протягом минулої доби противник завдав одного удару ракетою зенітно-ракетного комплексу С-300 по цивільній інфраструктурі Костянтинівки, що на Донеччині. Крім того, завдав 45 авіаційних ударів та здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах Херсонської області. Постраждали цивільні люди, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Противник продовжує зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках - відбито 39 ворожих атак. Найзапекліші бої тривають за міста Бахмут та Мар’їнка.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар