Kolo.News.Ukraine.Region

Росіяни весь день гатили по Нікополю з артилерії

Росіяни весь день гатили по Нікополю з артилерії
Росіяни весь день гатили по Нікополю з артилерії Новини України 20 трав 2023 в 20:30

20 травня російська окупаційна армія гатила по Нікопольському району Дніпропетровської області. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

У місті постраждала 46-річна жінка. Пошкоджено 17 будинків – приватних і багатоповерхових. Зачепило й сонячні панелі, паркани та господарські споруди.

Снаряди росіян побили газопроводи та лінії електропередач. Без світла нині майже тисяча нікопольчан.

Читайте також: Служба безпеки України викрила трьох проросійських агітаторів у Полтавській та Дніпропетровській областях. Так, на Полтавщині за матеріалами СБУ вісім років тюрми загрожує двом ворожим пропагандистам. Один з них – працівник місцевого підприємства критичної інфраструктури, який прославляв повномасштабне вторгнення російської федерації в Україну. Інший фігурант «просував» в інтернеті ідею встановлення в українських містах пам’ятників Кадирову. А у Дніпропетровській області викрито колишнього місцевого комерсанта, що героїзував бойовиків ПВК «Вагнер» та виправдовував їхню участь у штурмі українських міст на сході України. Деструктивні «гасла» він поширював через інтернет, а також під час спілкування зі знайомими.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар