Kolo.News.Ukraine.Region

190 жителів Дніпра повідомили про пошкоджене майно

190 жителів Дніпра повідомили про пошкоджене майно
190 жителів Дніпра повідомили про пошкоджене майно Новини України 27 трав 2023 в 11:00

На вечір 26 травня до Нацполіції Дніпра надійшло 190 заяв жителів про пошкодження майна внаслідок російських обстрілів 26 травня. Про це повідомили у Нацполіції.

Зокрема надійшло 11 заяв про пошкодження автомобіля, два повідомлення про пошкодження адміністративних будівель, три – про пошкодження магазинів.

Крім того, до поліції звернулись мешканці 169 квартир та двох будинків.

Також повідомили про трьох зниклих безвісти. За повідомленням, слідчо-оперативні групи перевірили 101 будівлю. З них – 87 квартир, два будинки, 11 автомобілів та одне СТО.

За даними начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, внаслідок ракетного удару по медичному закладу пошкоджені понад три десятки багатоповерхівок та більш ніж 20 приватних будинків.

Також є руйнування на стадіоні. А ще – у трьох школах та трьох дитсадках.

Крім того, понівечений ліцей. У Дніпрі виплачують матеріальну допомогу містянам, які залишились без житла, або в кого воно частково зруйноване внаслідок ракетних обстрілів рф.

Аби отримати виплати, необхідно звернутися до адміністрації району для складання акту пошкодження житла. Після його отримання власник помешкання може звернутися до департаменту соціальної політики міськради.

Надають допомогу на заміну вікон та дверей.

Відшкодування за пошкоджену, знищену техніку, меблі тощо не передбачене. Аби отримати допомогу власник пошкодженого або зруйнованого житла може скористатись програмою єВідновлення через застосунок "Дія".

Консультація з цього питання можна отримати у департаменті соціальної політики міської ради за телефонами:

  • (056) 745 55 53,
  • (068) 913 46 88,
  • (095) 415 18 54

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар