Kolo.News.Ukraine.Region

На Херсонщину із Кіровоградщини відправили найнеобхідніше: у допомозі об’єдналися влада, підприємці та волонтери

Допомога постраждалим українцям Херсонщини об’єднала жителів Кіровоградщини
Допомога постраждалим українцям Херсонщини об’єднала жителів Кіровоградщини Новини України 09 черв 2023 в 18:00

На Кіровоградщині об’єдналися представники влади, приватні підприємці та волонтерські організації, щоб спільно допомогти постраждалій внаслідок підриву Каховської ГЕС Херсонщині та відвезти туди найбільш необхідне. Про це повідомив Андрій Райкович, начальник Кіровоградської ОВА.

На Херсонщину вже відправили близько десяти тонн води, а також ємності для неї. Крім цього, херсонцям передали понад триста пакетів, які містять сухі борщі та супи, таблетки, які очищують воду, засоби гігієни. А також надіслали човни, ковдри, помпи, будівельні «пушки», газові балони, корм для тварин і клітки для їх утримання.

Евакуацією тваринок із постраждалих районів Херсонщини займається організація захисту тварин «Бім» із Кропивницького.

Андрій Райкович у дописі подякував за допомогу волонтерам та волонтеркам із благодійного фонду «Планета», Krop:hub, благодійного фонду "Чиста вода всім", громадського об’єднання «Добромир»,  компаніям "Здорова вода" та магазину Isei.

Також нагадуємо, що всі, хто хоче допомогти постраждалим районам Херсонщини, можуть відправити допомогу Новою Поштою

За ось цим посиланням (https://docs.google.com/.../1pCPZApIDDkaGuotmhR0E.../edit...) ви знайдете той перелік речей, які зараз необхідні першочергово для підтримки постраждалих та ліквідації наслідків цього страшного злочину, скоєного російською федерацією.

Раніше Херсонська обласна військова адміністрація, Фонд громади Херсону «Захист» та «Нова пошта» домовилися про безкоштовне відправлення тієї гуманітарної допомоги, яка буде йти у регіон. Надіслати необхідні херсонцям речі ви можете на наступну адресу: відділення Нової пошти №1, місто Херсон (контакт отримувача – Наталія Шатілова, 050-525-80-56, тільки для отримання – не для дзвінків).

Раніше ми повідомляли, що внаслідок підриву окупантами Каховської ГЕС на Дніпропетровщині загинули сотні тисяч риб.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар