Kolo.News.Ukraine.Region

У Одесі триває інтелект-форум під назвою «Єдність, стійкість, перемога»

Під час форуму представлять новинки майже 100 видавництв
Під час форуму представлять новинки майже 100 видавництв Новини України 09 черв 2023 в 16:49

Інтелект-форум під назвою «Єдність, стійкість, перемога» проходить з 9 по 11 червня у Одеській національній науковій бібліотеці, яка знаходиться за адресою: вулиця Пастера, 13. У рамках форуму пройдуть IV«ОдесаБібліоСаміт» та ХХІІІ Всеукраїнська виставка-форум «Українська книга на Одещині». Про це повідомляють на сторінці Одеської обласної військової адміністрації.

Під час форуму представлять свої новинки майже сто видавництв: як ті, що беруть участь у форумі вже не вперше, так і нещодавно створені. Крім цього, відвідувачі форуму почують авторів, які написали науковопопулярні та наукові роботи із військово-морського етикету, історії, археології, образотворчої спадщини, сходознавства, криміналістики, а також художніх творів для дитячої та дорослої аудиторії. Фахівці візьмуть участь у дискусії під назвою «Українська книга у час війни і після неї».

У другий день форуму, 10 червня, проведуть виїзне свято української книги, яке відбудеться у селищі Авангард. Окрім урочистого відкриття, гості форуму побачать концертну програму, побувають на ярмарку, екскурсії містечком, візьмуть участь у благодійному ярмарку на підтримку Збройних Сил України. Також пройде благодійна акція із дарування книжок і презентації із письменниками.

Дізнатися про захід більше можна за наступними посиланнями:

- XXIІІ Всеукраїнськавиставка-форум «Українська книга на Одещині»

- "ІНТЕЛЕКТ-ФОРУМ 2023: Єдність. Стійкість. Перемога"

- Всеукраїнськанауково-практична конференція з міжнародноюучастю «IVОдесаБібліоСаміт»

Всеукраїнськанауково-практична конференція з міжнародноюучастю «IVОдесаБібліоСаміт».

Раніше ми розповідали, як Одещина підтримує постраждалу внаслідок підриву Каховської ГЕС Херсонщину.


0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар