Kolo.News.Ukraine.Region

Українців попередили про те, що ворог створює фейкові сторінки голів ОДА та ОВА та розміщує там неправдиву інформацію

У переліку – сім ОВА та ОДА.
У переліку – сім ОВА та ОДА. Новини України 09 черв 2023 в 09:00

У Центрі протидії дезінформації повідомляють про те, що ворог вдається до створення рейкових сторінок голів військових державних та обласних державних адміністрацій. Потім створені сторінки наповнюють неправдивою інформацією. Повідомляють, що наразі ворожа діяльність стосується сторінок Дніпропетровської обласної військової адміністрації, Закарпатської обласної військової адміністрації, Волинської обласної державної адміністрації, Київської обласної військової адміністрації, Луганської обласної військової адміністрації, Львівської обласної військової адміністрації та Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

У таких спосіб ворог намагається якимось чином дискредитувати представників державної влади у різних регіонах країни. У Центрі протидії дезінформації закликають громадян бути відповідальними, бути уважними при споживанні інформації. А якщо ви потрапили на фейкову сторінку – просто блокуйте її.

-        Не дайте ворогу ввести себе в оману. Довіряйте лише джерелам верифікованої інформації, - йдеться у дописі.

Раніше у Центрі протидії дезінформації розповіли про те, що ворожі Телеграм-канали поширюють неправдиву інформацію про обстріл міста Умань на Черкащині. Нібито там 8-го червня ворог вразив склади, у яких знаходилися техніка підрозділів Збройних Сил України, безпілотники, боєкомплект та зброя. Насправді ж ворог влучив у промисловий об’єкт та автомийку. В результаті цього чергового терористичного акту з боку російської федерації отримали поранення восьмеро людей.

Раніше на Одеському узбережжі знищили міну, яку винесло на берег після підриву окупантами Каховської ГЕС.



0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар