Kolo.News.Ukraine.Region

На Одещині правоохоронець пограбував автозаправну станцію

Фото - ілюстративне
Фото - ілюстративне Новини України 11 черв 2023 в 11:08

Правоохоронці затримали поліціянта, який пограбував автозаправну станцію. Зловмисника передали працівникам Державного бюро розслідувань. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

У ніч з 9 на 10 червня, до однієї з автозаправних станцій на Одещині зайшов невідомий чоловік у масці. Він розпилив у бік операторки сльозогінний газ, відібрав мобільний телефон працівниці та втік з місця події.

Менш ніж за дві години правоохоронці встановили зловмисника та затримали його. Ним виявився поліціянт-водій одного з підрозділів Національної поліції.

Слідчими Державного бюро розслідувань дії грабіжника кваліфікували за ч. 4 ст. 186 (Грабіж в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Поліціянту-грабіжнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Наразі зловмисник знаходиться в одному з ізоляторів тимчасового тримання. Чоловік очікує на оголошення підозру в здійсненні злочину та обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, що на Вінниччині правоохоронці затримали зловмисників, які переправляли чоловіків через кордон на човні. За «квиток» на інший берег правопорушники брали від 4000 до 5000 доларів США.

0 Коментарів

Коментарі не знайдені

Додати коментар